Amanda Krogstad in Zweeds team bij WK samengesteld mennen

De Hippische Federatie in Zweden heeft begin augustus bekend gemaakt dat Amanda Krogstad en haar tweespan Friese paarden officieel zijn opgenomen in het Zweedse team dat naar de wereldkampioenschappen in Frankrijk gaat.

Drie paarden mee voor het tweespan

Amanda is al heel wat jaren bezig om de top in het samengesteld mennen te bereiken en dit jaar stond alles in het teken om een plek te veroveren in het team van Zweden. Dat is gelukt en daarmee zal ze met haar Friese paarden naar Le Pin au Haras in Frankrijk afreizen voor het wereldkampioenschap dat eind september zal plaatsvinden. Ze neemt daarvoor haar drie Friese paarden mee: Melle H (Wikke 404 x Lolke 371), Nero (Aan 416 x Ouke 313) en Rintsje B. (Reinder 452 x Heinse 354).

Volg Amanda op Instagram

Half augustus rijdt ze de Zweedse kampioenschappen en daarna gaan Amanda en haar team naar Polen voor hun laatste competitiewedstrijd voor ze naar Frankrijk afreizen.
Wie de verrichtingen van Amanda en haar team willen volgen: op instagram is ze te vinden op de pagina teamanda en op facebook op de pagina Amanda Krogstad Jansson.

 

 

 

 

Vorig artikelFryso Florian Bokaal Haskerhorne: 39 combinaties aan de start
Volgend artikelTwee Stermerries op fokdag in het Duitse Brickeln