Boerebrulloft 2022: Anwar Hilverts en Tina Praamstra gaan trouwen

Foto: Jeroen Veenstra

Na twee jaar van afwezigheid zal er op woensdag 27 juli eindelijk weer een Boerebrulloft georganiseerd worden, de 66e editie. Het bruidspaar is Anwar Hilverts en Tina Praamstra en ze zullen in het echt trouwen!

Terug in de tijd naar 1800- 1850

Het Friese dorp Joure zal in het teken staan van de periode 1800- 1850, met natuurlijk in de hoofdrol een prachtig paar wat die dag zal trouwen!
’s Ochtends staat in het teken van de trouwerij, waarna een echt feestmaal met Friese producten zal volgen. Na de middag is het tijd voor de ongezadelde harddraverij verzorgd door “De Friese Dravers”. Van oorsprong daagde de net getrouwde bruidegom zijn kameraden uit om een wedstrijdje te doen met de vraag: wiens paard is het snelst? Het belooft weer een spectaculaire show te worden vol spanning en humor.

Ringsteekwedstrijd met authentieke tuigen en kostuums

De middag zal worden afgesloten met een prachtige ringsteekwedstrijd, waarbij vele paarden, sjezen, authentieke tuigen en kostuums voorbij zullen komen. Dus schrijf woensdag 27 juli alvast in de agenda en voor meer informatie: www.boerebrulloft.nl

Vorig artikelVelkommen til Danmark!
Volgend artikelBlog Margriet: de uitdaging van fokken….