Boet 516, Yme Ids, Daan en Tabasco maximale punten bij Alrako KFPS selectiewedstrijd Bavel

Michelle Lancée met Milanco's Yme Ids (Hessel 480) Foto: Ingrid Truijens

De selectiewedstrijd voor de Alrako KFPS dressuurcompetitie in Bavel op zondag 15 augustus zorgde voor een aantal combinaties voor maximale scores.

Dana van Lierop met Kop Jansen Tabasco (Tsjalle 454) Foto: Ingrid Truijens
Michele Lancée met Milanco’s Yme Ids (Hessel 480) Foto: Ingrid Truijens
Yasmina Beriah met Daan (Tsjalle 454) Foto: Ingrid Truijens
Sabine van de Loenhorst met Boet 516 (Jouwe 485) Foto: Ingrid Truijens

Dubbelslag met twee maal winst

In de Z2 wist Dana van Lierop overtuigend en op ruime afstand twee proeven te winnen met Kop Jansen Tabasco (Tsjalle 454). Joyce Paijmans-Wessels en Harko K (Sake 449) en Serana van den Burgt met FHS Mats (Tsjalle 454) zitten in de achtervolging.  Ook Michele Lancée-Klip reed met Milanco’s Yme Ids (Hessel 480) twee maal naar de koppositie, met Marc-Peter Spahn en Armani SBS (Jasper 366) dicht achter haar, gevolgd door Danny Braat met Doeke van de Meikade (Maeije 440). Nog een dubbelslag was er voor Sabine van de Loenhorst met KFPS stamboekhengst Boet 516 (Jouwe 485). Ze reden in de L2 de beste proeven, gevolgd door Chaline Hensen met Evy Galloper (Markus 491). De nakomelingen van Tsjalle 454 vielen op in Bavel. In de B-dressuur wist Yasmina Beriah met Daan (Tsjalle 454) twee maal te winnen.

Punten dicht bij elkaar

In de L1 is het spannend met veel goed rijdende combinaties en daarmee wisselde de uitslagenlijst met namen in de top. Ingrid van Es won met Tamar H (Wytse 462) een van de proeven, Michael Molenaar – Van Agteren met Royal Chanel (Beart 411). In de klasse M1 lagen de punten in Bavel dicht bij elkaar. Marc Peter Spahn reed met Bobby (Take 455) naar de winst in één proef, Sabine van de Loenhorst won met Auwert 514 (Jehannes 484) de andere proef.
In de Z1-dressuur werden er hoge punten gereden. Isabelle Vroomans en Vajen (Tymon 456) wisten éen proef te winnen, Ainhoa Prada met Wubbo de andere proef. Ook Demi van Nuys met Rob van de Demro Stables (Tsjalle 454) en Rianne Ashley Ubels met Donja Oet Oale Kloosterveen (Maeije 440) deden in de top mee.

Vorig artikelVeulen verlost van te korte buigpees
Volgend artikelNoflik en Olke begroeten traumahelikopter (met video)