CDI3* Exloo: Grand Prix van Wirdmer live te volgen

Lisanne Veenje - Wirdmer fan e Boppelannen Subtop Tolbert 2020 © DigiShots

De internationale CDI3* dressuurwedstrijd in Exloo is op woensdag 5 mei live te volgen via clipmyhorse.tv en daarmee ook op de website van het Hippisch Centrum Exloo. Klik hier voor de website met de livestream.

Wirdmer bij de top van Nederland

In de Grand Prix zullen Lisanne Veenje en Wirdmer fan ‘e Boppelannen (Beart 411 x Jillis 301) om 17.34 uur in de baan verschijnen. Ze zijn in goed gezelschap, want ook de Nederlandse topruiters Adelinde Cornelissen, Marlies van Baalen en Edward Gal zullen in Exloo met hun toppaarden verschijnen. De wedstrijd maakt deel uit van de kwalificatie voor de Olympische Spelen en Europese kampioenschappen.
De beste combinaties mogen op donderdag 6 mei terugkomen voor de Grand Prix Special of de Grand Prix Freestyle, kür op muziek.

Nog even geduld voor Jeroen Poll

Ook Peter Spahn en Jeroen Poll (Anders 451) zouden vandaag ook starten, maar Peter gunt zijn paard nog een beetje meer tijd: ‘Jeroen mist het wedstrijdritme en de routine, door de hele Corona-situatie. Gisteren hebben we besloten dat het niet verstandig is om hem zo voor te stellen. Dit zal een goede training voor hem zijn. Vanochtend had hij al een veel betere focus en raakte hij minder van slag van de wapperende vlaggen en windstoten’, vertelt Peter. ‘Het komt goed dus, maar hij heeft zijn tijd nodig en die gun ik hem. Als hij zich goed voelt, dan doet hij het! Dus we gaan eerst voor het zekere gevoel.’

 

Vorig artikelWirdmer en Jeroen op startlijst CDI3* Exloo
Volgend artikelLivestream locatiekeuring De Nieuwe Heuvel – 5 mei