Deze week alle dagen KFPS livestreams

Volop genieten van het Friese paard en dat van achter de PC. Vanaf morgen zijn wij alle dagen live met diverse keuringen, te zien op de facebook pagina van het KFPS en Phryso.com. De locatiekeuringen zijn in zijn geheel ook op een later moment nog terug te kijken via KFPS.tv en Phryso.com/locatiekeuringen-2020.

Onderstaand een overzicht om niets te hoeven missen.

Dinsdag 9 juni vanaf 9 uur is deel I van de 7-weekse ABFP test te zien. De catalogus van de eindbeoordeling is hier te downloaden.

Woensdag 10 juni vanaf 10 uur gaan we weer livestreamen van de eerste Locatiekeuring bij Stal Eppinga en rond 14 uur bij Stal Sibma. Via deze link kunt u de catalogus downloaden van de 11 paarden bij Stal Eppinga en de 10 paarden bij Sibma

Donderdag 11 juni zijn we vanaf 9 uur weer live met deel II van de ABFP eindbeoordeling 7-weekse test. Deze dag worden ook de 2-weekse test paarden beoordeeld. Aansluitend is de stamboekkeuring van de paarden (uit de test) die hiervoor zijn aangemeld.

Vrijdag 12 juni vanaf 11 uur zijn we aanwezig in Wergea voor de Herkansing Hengsten HK 2020. Er zullen deze dag 11 hengsten zich presenteren onder het zadel of aangespannen. De catalogus is hier te downloaden.

Zaterdag 13 juni vanaf 10 uur kunt u de Loctiekeuringen volgen bij Stal Lueks en wij verwachten rond 14.15 uur te beginnen met de keuring bij Stal Henswoude. Bij Albert Lueks worden 15 gekeurd en bij de familie Bouma (Henswoude) verschijnen 11 paarden. Download hier de catalogus van Lueks en stal Henswoude.

Vorig artikelSynergie
Volgend artikelLivestream ABFP eindbeoordeling 7-weekse test