Dubbelslag voor Isabelle Vromans en Saskia van der Wel op Alrako KFPS selectiewedstrijd

Isabelle Vroomans met Vajen T Horsea tijdens de Alrako KFPS Selectiewedstrijd in Kronenberg op 7 juli (Foto: Ingrid Truijens)

Met ruime voorsprong en in een sterk bezet veld wisten Isabelle Vromans met Vajen T Horsea (Tymon 456) in de M1 en Saskia van der Wel met Stal Liano’s Thijs (Beart 411) in de Z1 hun beide proeven tijdens de Alrako KFPS selectiewedstrijd op 7 juli in Kronenberg winnend af te sluiten. Voor Saskia betekent het dat ze naast de uitnodiging die ze verdiende voor de Hippiade nu ook een ticket voor de Alrako KFPS finale binnen heeft. Isabelle moet hiervoor nog de Brabantse kampioenschappen afwachten, maar won begin dit jaar ook al met Vajen de Zilveren Zweep.

Twee keer Bartele 472

In de klasse B waren het Wendy Ploem met Synne Vemke J. (Alke 468) en Fleur Roest met Tabor J.L. (Veyht J.l.) die de hoogste scores binnenhaalden. In de L1 waren het Paula Kramer met William Black Stables (Bartele 472) en Miranda Wulms-Van de Meerakker met Wubbo (Bartele 472) die ieder één proef winnen afsloten.
Esther Liano deed dat in de L2 met Stal Liano’s Romi (Beart 411), terwijl Nynke Mulder met Rooske fan Scyedam (Alwin 469) ook op bij één proef de koppositie nam. In de M2 had Claudia Raijmakers-Van Dijk met Geeske (Maurus 441) bij voorbaat de eerste plaats, ze was de enige in deze categorie. Hetzelfde geldt voor Mandy van den Oetelaar met Oepke (Tsjalke 397) in de ZZ-Licht.

Finale 21 september

Kronenberg was selectiewedstrijd nummer acht. Er volgen er nog vier voordat de finale in Ermelo op 21 september zal plaatsvinden. Voor alle uitslagen én een actuele stand van het landelijk klassement klik hier.

 

Vorig artikelModelmerrie Joce Femke kampioen in damesklasse
Volgend artikelNieuwe MGPNGP junior: Nadia den Hollander en Yde van de Noeste Hoeve