Eerste dag 7300 kaarten verkocht voor Hengstenkeuring en Friesian Proms

De verkoop van de kaarten voor de Hengstenkeuring en Friesian Proms 2022 gaat boven verwachting. De eerste dag zijn er 7300 kaarten verkocht. Dat is bijna 20% meer dan op de eerste verkoopdag in 2020, en bijna 60% meer dan op de eerste verkoopdag in 2019.

Drukte in de wachtruimte

Leden van het KFPS kochten op donderdag 4 november toen de voorverkoop startte zowel voor de Friesian Proms als voor de Hengstenkeuring massaal hun tickets. Om klokslag 9 uur startte de verkoop en het eerste uur meldde Ticketpoint regelmatig 500-600 kopers in de ‘wachtruimte’. De exclusieve verkoop van tickets voor de KFPS-leden duurt nog tot en met woensdag 10 november. Op donderdag 11 november start de openbare verkoop.

Storing ING

Sommige kaartkopers met een rekening bij ING hadden ‘s morgens last van een storing. Daardoor heeft een aantal de kortingscode niet kunnen verzilveren. Advies is om die korting via Ticketpoint alsnog aan te vragen. De kortingscode dient ingevuld te worden bij de bestelling van elke afzonderlijke aangevraagde toegangskaart: ‘Gelieve een waardebon code in te geven’.

 

 

Vorig artikelABFP: vijf Kroonmerries, Hiltsje (Jehannes 484) topper met 87 punten
Volgend artikelNieuwe KFPS College Tour gaat van start!