Finales Horses2Fly KFPS indoor sportcompetities aankomend weekend van start

Het weekend van 15, 16 en 17 februari zal Manege de Caprilli in Sonnega in het teken staan van de finales van de Horses2Fly KFPS indoor sportcompetities. De menners bijten op vrijdag het spits af vanaf 17.00uur. Niet alleen in de enkelspan dressuur maar ook de dubbelspannen zullen strijden voor de kampioenstitel. Tevens zullen er verscheidene menners een kür op muziek rijden. Aan het einde van de avond zal de Tinnen Menner, gesponsord door Camping Tersoal van Familie Reiding overhandigd worden aan de Overall kampioen mennen.

Zaterdag 16 februari zullen vanaf 10.00uur de ruiters in de klasse B, L1 en L2 aan de start verschijnen gevolgd door de subtop. Aanvang subtop is 17.30uur
Zondag 17 februari wordt er vanaf 9.30uur gestart in de klasse M1, M2, Z1, Z2 en ZZL.

Voor de ruiters zijn er voor de overall kampioenen de Zilveren Zwepen, beschikbaar gesteld door Stoeterij Bommelsteyn, één voor de overall kampioen klasse B t/m L2 en één voor de overall kampioen klasse M1 t/m ZZL. Tevens heeft Dressuurstal Esther Liano wederom de Young Talent Award beschikbaar gesteld voor de beste dressuurcombinatie onder de 25jaar. Ook zijn er nog diverse extra prijzen van verschillende sponsoren te verdienen.
Meer informatie over starttijden en startlijsten is te vinden op www.kfpssport.nl

Vorig artikelErwin Pruim hoopt dat meer menners een kür op muziek gaan rijden (met video)
Volgend artikelBommelsteyn’s Valentina beste tuigmerrie