Fokdag Midden Nederland – 10 juli 2021

Zaterdag 10 juli is de fokdag van de Fokvereniging Het Friesche paard Midden Nederland in Lunteren bij De Nieuwe Heuvel. In het programma boekje staan 123 paarden, inclusief alle veulens. De jury is vandaag in grote getale aanwezig: Manuel Gasseling, Popke van der Meulen, Jolanda Slootjes, Wil Thijssen, Frans Smits, Jan Hellinx, Laura Boelens, Johan van der Velde, Piet Bergsma, Annemieke Elsinga en Corry Terpstra.

Start om 8. 30 uur én livestream

Hieronder de livestream van het middagprogramma met de kampioenschappen

Hieronder de livestream van de driejarige merries

Er is echter maar één camera aanwezig en dat betekent dat de driejarigen én de kampioenskeuring via de livestream te bewonderen zijn.

Klik hier door voor de catalogus van de fokdag Midden Nederland waarin ook het programma en de globale tijdsindeling is opgenomen. Tot de middag vinden de keuringen plaats, na de middagpauze de kampioenskeuringen.

Naast de fokdag zal op deze dag ook de eerste selectiewedstrijd van de Pavo Fryso Bokaal verreden worden! De start is om 9.00 uur en Herman Wientjes en Corrie Rave zijn de scherprechters. Klik hier voor de opgegeven combinaties en de startlijst.

Veel succes en kijkplezier!

Vorig artikelTastharen ja, haarextensions nee!
Volgend artikelFries kampioen L1-dressuur: ‘Het klinkt raar, maar ik ben echt verliefd op m’n paard’