Friese paarden op Jumping Amsterdam: kijk live mee!

Het Z-Friezenteam oefent voor hun optreden al bij Jumping Amsterdam (Foto: Luifoto.nl)

Tijdens Jumping Amsterdam 2019 zijn de Friese paarden goed vertegenwoordigd. Limited Edition zal te zien zijn en ook het Z-Friezenteam uit Groningen komt in actie. Met een klein beeldscherm (via computer of laptop) is het live en gratis te volgen via de livestream www.clipmyhorse.tv/nl_NL/events/2928/jumping-amsterdam met commentaar in het Nederlands, Duits en Engels. Wil je de uitzendingen op volledig scherm zien? Of later terugkijken? Dan kun je premium-lid worden.

Limited Edition op vrijdagavond
Vrijdagavond 25 januari rond 20.15 uur is Limited Edition, paard van het jaar 2017, te zien tijdens Jumping Amsterdam. Niet met zijn vaste steun en toeverlaat Judith Pietersen, maar met Gerard Joling op zijn rug! Samen met Britt Dekker zal Gerard een show verzorgen, maar onze ogen zijn natuurlijk vooral gericht op Limited Edition. Voor Limited Edition is het niet de eerste keer dat hij op Jumping Amsterdam optreedt. Twee jaar geleden kwam de Uldrik 457-zoon in actie tijdens de finale van de Subli Paardenvoeders competitie.

Zondagavond: het Z-Friezenteam
Het Z-Friezenteam is op zondagavond 27 januari rond 17.45 uur aan de beurt voor het verzorgen van hun Black Magic show. De acht dames zijn al weken met hun Friese paarden volop in training om veel indruk te maken in Amsterdam. Het rijden van grote shows doen ze vaker, zo traden ze ook al eens op tijdens de Hengstenkeuring. Maar ze genieten natuurlijk vooral bekendheid doordat ze in 2018 Nederlands kampioen werden met de kür op muziek.

Klik hier door naar de facebook pagina van het Z-Friezen team

 

Vorig artikelAnalyse aangewezen CO-hengsten
Volgend artikelTalentvolle Texaan Reggie Glover doet ervaring op in Nederland (met video)