FRIESIAN PROMS brengt na drie jaar afwezigheid het publiek in vervoering

De vlaggenparade Friesian Proms KFPS Hengstenkeuring 2023 © DigiShots

De FRIESIAN PROMS op donderdag 12 januari tijdens de Hengstenkeuring 2023 zat niet alleen boordevol muziek, (Friese) paarden en fantastische acts, maar ook vol met emotie.

Fantastische muziek en bijzondere paardenacts

Het WTC zat om 20.30 uur stampvol. Na drie jaar van afwezigheid was de animo om de FRIESIAN PROMS te bezoeken groter dan ooit. Het publiek kreeg fantastische muziek te horen van onder andere Waylon, The Dutch Tenors en Sweet Serenade, met natuurlijk een hele reeks bijzondere paardenacts. Samantha Steenwijk combineerde het zelfs en dat leverde haar een oorverdovend applaus op.
Illusionist Hans Klok zorgde voor verwondering, er viel te lachen met de Franse The Horseman en de moeders-dochters en vader-zoon momenten met de paarden zorgden voor ontroering waarbij links en rechts nog wel een traantje weggepinkt werd. En er was nog veel meer te genieten…..

Vrijdag te zien op de livestream van Omrop Fryslân

Vrijdag 13 januari is de tweede avond van de FRIESIAN PROMS. Kaarten zijn uitverkocht, maar de gehele show is bij Omrop Fryslân op de livestream te bekijken. Zowel zaterdag als zondag komt er een compilatie op de televisie bij Omrop Fryslân.

Vorig artikelTweede bezichtiging dag 1: 26 hengsten met uitnodiging voorrijdagen
Volgend artikelLieke Lueks en Rommert 498 winnen Young Riders