Gezocht: sr. deelnemer Mei Grand Prix nei Grand Prix 2.0

Het KFPS neemt deel aan het succesvolle project ‘Mei Grand-Prix nei Grand-Prix’ (MGPNGP).  Het ambitieuze plan om talentvolle Friese ruiters en amazones met hun kwaliteitsvolle paarden naar het hoogste niveau te helpen ‘Nei Grand Prix’.

Tussentijdse inschrijving

In verband met de verkoop van MGPNGP Mario van Bokkum is er een tussentijdse inschrijving opengesteld.  Elke ruiter/amazone uit Fryslân kan zich voor 20 februari opgeven door middel van het insturen van het inschrijfformulier voor deelname aan de tussentijdse instroom van MGPNGP 2.0.  De uiteindelijke selectie vindt op uitnodiging plaats in de maand februari.

Wie kan er aan meedoen

Er is een plek vrijgekomen bij de senioren. De nieuwe combinatie dient uiteraard met een KFPS paard op het niveau van Z2 + wp te zijn geregistreerd.  Tevens moet de ruiter/amazone in het bezit zijn van een instructeurs diploma. Bij inschrijving krijg je les van niemand minder dan instructeur Rien van der Schaft.

Voorwaarden

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Petra Duindam (contactgegevens staan op het inschrijfformulier). De voorwaarden en meer informatie over dit project staan op www.meigrandprixneigrandprix.nl

Harmina Holwerda – MGPNGP Mario fan Bokkum Europees Kampioenschap Fries Dressuurpaard 2019
© DigiShots
Vorig artikelBlog Ester: winterwerk en (straks) sneeuwpret……
Volgend artikel‘Super Mario’ verhuist naar Chere Burger in Zuid-Afrika