Gouden KFPS speld voor Peter Bazuijnen: ‘Paarden moet je beoordelen, mensen moet je willen begrijpen en niet andersom.’

Peter Bazuijnen is tijdens de Hengstenkeuring onderscheiden met de Gouden KFPS speld. Hij heeft acht jaar als penningmeester in het KFPS bestuur gezeten. ‘Peter heeft geholpen de organisatie verder te professionaliseren. Hij heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het stamboek’, complimenteerde de voorzitter van de ledenraad John Boot. KFPS voorzitter Tineke Schokker spelde Peter de onderscheiding op.

Toekomstbestendige organisatie

‘Er is de afgelopen jaar heel wat gebeurt, maar Peter heeft beleid gevoerd, ondanks verschillende economische situaties’, blikte John Boot terug. ‘Hij heeft een toekomstbestendige governance structuur helpen ontwikkelen die ook in 2022 een verder vervolg krijgt.’
Peter deed zijn bestuurswerk naast zijn dagelijkse werk als bankier bij de Duitse bank. ‘Besturen kost veel tijd en heeft veel ook veel invloed op het gezinsleven.’ Samen met dochters Dominique en Rozemarijn stapte Peter bij Augustinus Hoekstra in de landauer waar het dubbelspan met kampioenspaarden GPD Ward en GPD Aron voor een ereronde.

Peter Bazuijnen met dochters Dominque en Rozemarijn Bazuijnen in de koets bij Augustinus Hoekstra (foto: Karin Sevink)
Vorig artikelLeonie Evink over vertrek Wylster 463: ‘Bereikt wat we wilden bereiken’
Volgend artikelPubliekslieveling Alwin 469 Preferent (met video)