Greetje Swart nieuwe Manager Keuringszaken

Per 1 december gaat Greetje Swart de functie vervullen van Manager Keuringszaken bij het KFPS. Greetje (49) zal vanuit haar functie het corps van KFPS juryleden aansturen en het aanspreekpunt zijn voor inzenders op de keuringen en bij de aanlegtesten.

Teamplayer met exportkennis

In haar huidige baan houdt Greetje zich bezig met de internationale export van wijn, en heeft ze de afgelopen jaren ervaring opgedaan met het coachen van teams. De Friese paarden zijn bijna haar hele leven lang al in beeld. Ze deelt de passie voor de fokkerij, de sport en heeft ervaring met Friese paarden in binnen- en buitenland.

Bestuurlijke ervaring

Binnen het KFPS is ze ledenraadslid geweest en voorzitter van de vertrouwenscommissie. Ze heeft de juryopleiding bij het KNHS gevolgd, haar menbrevet gehaald en de cursussen Beoordelen I en II met goed gevolg afgelegd. Zelf heeft Greetje een Friese merrie waarmee ze wedstrijden gaat rijden en in de toekomst wil gaan fokken.

Veelzijdigheid

Met haar pakket aan kwaliteiten en vaardigheden, in combinatie met haar veelzijdige ervaring met de Friese paarden, is de functie van Manager Keuringszaken Greetje op het lijf geschreven.

Vorig artikelSuccesvolle Subtop : Tizian scoort met 70,5%
Volgend artikelSportcompetitie dressuur: dubbelslag voor Lindsey en Debby