Hele rij geslaagden na cursus beoordelen

De cursus beoordelen is het afgelopen najaar in alle hevigheid van start gegaan met een flink aantal groepen verdeeld over Nederland. In totaal 65 cursisten hebben hun certificaat gehaald, of gaan dat komende week nog doen!

Vijf theorielessen, vier in de praktijk

De wachtlijst was na de corona zo lang geworden dat de KFPS juryleden de cursus wat hebben herzien. Na vijf (zoveel mogelijk gezamenlijke) theorielessen hebben de cursisten vier lessen in de praktijk gevolgd. De cursus is afgesloten met een gezellige onderlinge wedstrijd. De eerste groepen hebben daarmee hun certificaat binnengehaald. Voor het voorjaar van 2023 staan de volgende cursussen alweer op de planning.

De geslaagden: (nog niet compleet)

De volgende personen hebben de beoordelingscursus met goed gevolg afgelegd. De schuin/dikgedrukte zijn de cursisten die in de top 3 zijn geëindigd van de afsluitende onderlinge wedstrijd.

Hendrik Postma, Babs Postma, Piertje Dijkstra-de Vries, Gerrit de Vries, Wilma Reijenga, Jan Siebren Duiven, Tiemon Duiven, Anissa Krol, Jelle de Haan, Japke Bijma, Corrie van der Veen, Mascha Terlouw, Pieter Anjema, Elske Breeuwsma.
Ester Postmus, Geert Pater, Janko Postma, Sandra Hoekstra, Josien Kuiper, Annemarije Stenveld-Alsema, Anwar Hilverts, Tina Hilverts-Praamstra, Johanna Bruinsma, Hilda Hooijenga, Danique Boersma en Jeanet Dam.

Vorig artikelMenne 496 verruilt Ede voor Sintjohannesga
Volgend artikelParkeren bij het WTC