Heleboel geslaagden voor de cursus beoordelen

De geslaagden in midden Nederland: van links naar rechts; Monique van Anrooij, John Boonstra, Ellen van Gastel, gastheer Willem Lokhorst, KFPS aspirant inspecteur Manuel Gasseling, Mieke Bon, KFPS jurylid Ester Reen, Monique Versteegh, Frederieke Verhaar, Krissie Houterman, KFPS jurylid Frans Smits en Sietse Visser.

In de eerste weken van maart zijn weer een heleboel KFPS-leden geslaagd voor hun cursus beoordelen. Bij Stal Sibma in Rottum, Stoeterij Van de Meikade en bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren werd gedurende de laatste avond van de cursus een kleine competitie georganiseerd. De cursisten hebben vier paarden gepunt en op op tal gezet. Iedereen is geslaagd waarbij er nog een presentje was voor de beste drie van elke cursus.

Presentje beste drie

In Noord Nederland waren dat Lammie Binnema-de Boer, Kataya Reitsema en Afke Zandvliet. In midden Nederland waren Sietse Visser, Ellen van Gastel en Frederike Verhaar de beste drie en bij de andere groep in midden Nederland vielen Esther van Wijk, Patrick Egbertzen en Stiena van Es op.

Niet op de foto, toch geslaagd

Een aantal cursisten staat niet op de foto, maar is wel geslaagd. Onder andere Adrian Meindersma, Kees van Es, Dominique en Jacintha Bazuijnen.

Vorig artikelKeuren in Zuid Afrika: Gwendolyne van Pela Graca (Dries 421) Voorlopig Kroon
Volgend artikelKeuren in Zuid Afrika: ‘genieten van Dries 421 en Hette 481’ (met video)