Hengsteninformatie 2022: opnieuw in druk

De Hengsteninformatie 2022 die is meegestuurd met Phryso februari bevat fouten. De Hengsteninformatie wordt opnieuw gedrukt en met Phryso maart meegestuurd zodat alle leden een correcte Hengsteninformatie 2022 krijgen. De juiste online versie is hieronder te downloaden in Nederlands en Engels.

Correcte informatie belangrijk

In de Hengsteninformatie 2022 staat bij een aantal hengsten het dragerschap onjuist vermeld. Het gaat om Wytse 462, Boet 516, Fryso 518, Foeke 520, Alger 522 en Gosse 526. De informatie van de hengsten was door het KFPS correct aangeleverd maar in het overzetten naar de opmaak zijn fouten geslopen. Uitgever Media Primair betreurt dit ten zeerste en excuseert zich hiervoor. Aangezien het van groot belang is dat alle leden beschikken over correcte informatie van de stamboekhengsten is besloten de Hengsteninformatie 2022 helemaal opnieuw te drukken.

Indeling vernieuwd, totaallijsten online.

Wat lezers zullen opmerken is dat de Hengsteninformatie in opzet is vernieuwd. Alle informatie over de betreffende hengst staat overzichtelijk bij elkaar. De totaallijsten zijn op de website te vinden onder het menu Fokkerij → KFPS-hengsten → fokwaarden/rapportages hengsten.

Klik hieronder voor de herziene versies:

Vernieuwde editie KFPS Hengsteninformatie Februari 2022

Updated edition KFPS Stallion Information February 2022

Vorig artikelKFPS College Tour: donderdag 10 februari met Bart Ducro
Volgend artikelKeuren in de VS: dagkampioen Kristina (Sipke 450) Ster met IBOP van 80 punten