Hengstenkeuring & Friesian Proms 2022 : Alles wat je moet weten over het bestellen van tickets!

Op donderdag 4 november is het zover. De voorverkoop voor de HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS 2022 gaat om 9.00 uur van start. De persconferentie van dinsdag 2 november was voor het KFPS geen aanleiding om de plannen te wijzigen, dus we gaan stevig door met de organisatie van drie prachtige dagen vol Friese paarden, en mét publiek op 13, 14 en 15 januari 2022!

Hieronder vindt u nog even de belangrijkste aandachtspunten voor de ticketverkoop.

Hoe bestel ik de kaarten?

U kunt vanaf morgenvroeg (donderdag 4 november 9.00 uur) kaarten bestellen via de link van Ticketpoint die u heeft gekregen via de mail (of de brief) waar ook uw kortingscode in vermeld staat. Ook op MIJNKPFS -> ledenservice -> ledenkortingen kunt u de kortingscode én de link vinden!

Hoeveel kaarten mag ik kopen? 

U kunt maximaal 20 kaarten kopen per lid, echter de korting krijgt u op maximaal 2 kaarten per dag voor de Hengstenkeuring en 2 kaarten voor de Friesian Proms. De korting blijft geldig tot 31 december.

Tot wanneer duurt de exclusieve verkoop voor KFPS-leden? 

Tot en met woensdag 10 november. De ticketverkoop gaat openbaar op donderdag 11 november, ook weer om 9.00 uur.

Hoe ziet het programma eruit voor de donderdag en vrijdag?

Op donderdag- en vrijdagmiddag vindt de tweede bezichtiging plaats. Donderdagmorgen staat in het teken van de verschillende finales van de sportcompetitie zoals de Friesian Talent Cup. Vrijdag is de dag voor de, met JongKFPS georganiseerde, clinics. En natuurlijk zijn er op donderdag- en vrijdagavond de FRIESIAN PROMS.

Kan ik eventueel later ook kaarten voor de FRIESIAN PROMS kopen? 

Ja, maar de tickets zijn geplaceerd, u kunt dus zelf kiezen waar u wilt zitten. Als KFPS-lid heeft u zo niet alleen het voorrecht in de voorverkoop kaarten te bemachtigen met korting, u krijgt ook de kans de beste plekken vast te leggen.

Hoe zit het met de coronamaatregelen?

Als KFPS kunnen we dit evenement alleen maar organiseren binnen de regels die de overheid stelt. Dat betekent dat er voor binnenkomst een controle zal plaatsvinden op het coronatoegangsbewijs.

Bestaat er nog een kans dat het niet doorgaat? 

Daar willen we als enthousiaste organisatie niet aan denken. Maar zoals het er nu bijstaat gaat het door en daar hebben we zin in!

Succes met het bestellen!

Vorig artikelFotograaf Liselotte Schuppers: ‘Dankzij Friese paarden kan ik de kalmte in mezelf voelen’
Volgend artikelIcoon Frits de Jong overleden