Hengstenkeuring & Friesian Proms 2022 : Laatste dag exclusieve kaartverkoop KFPS-leden

Faderpaard 2019 KFPS Hengstenkeuring 2019 © DigiShots

Vandaag 10 november is de laatste dag dat leden van het KFPS voorrang hebben op de kaartverkoop voor de Friesian Proms en KFPS Hengstenkeuring 2022. Deze evenementen vol prachtige muziek, spektakel en Friese paarden zullen plaatsen vinden op 13, 14 en 15 januari 2022 in het WTC te Leeuwarden. Vanaf morgen 11 november 09.00u zal de algemene verkoop van start gaan.

Mail met kortingscode

Voor de KFPS leden die nog geen gebruik hebben gemaakt van de speciale code voor 25% korting op twee kaarten, is er gisteren een reminder verstuurd via email. Volg de stappen in die email om kaartjes te kopen met de speciale KFPS kortingscode. Dezelfde persoonlijke code én link naar de kaartverkoop is te vinden via MijnKFPS -> ledenservice -> ledenkortingen. Deze korting blijft geldig tot 31 december.

Voorrang op zitplaats

Ondanks dat de korting tot einde dit jaar geldt, is vandaag wel de laatste kans om nog een mooie zitplaats uit te zoeken bij beide evenementen vóór het grote publiek aan de beurt is. Mis deze kans niet en koop vandaag nog je tickets!

Vorig artikelWebinar JongKFPS: De wonderlijke werking van de (medicinale) bloedzuiger
Volgend artikelFriesian Talent Cup 2021/2022 bijna van start met nieuwe namen in de jury