HK 2023: nog een paar kaarten voor zaterdag…..

De kaartverkoop voor de Hengstenkeuring 2023 exclusief voor KFPS-leden loopt maandagmorgen 3 oktober om 9.00 uur af. Vanaf dat moment gaan de kaarten in de openbare verkoop.

Nog een aantal kaarten voor de zaterdag

Voor de HK op zaterdag zijn rang 1 en rang 2 al uitverkocht. Voor rang 3 en voor de staanplaatsen zijn nog kaarten te verkrijgen, zo’n 300. Voor de Friesian Proms schiet de kaartverkoop op vrijdag ook al op richting uitverkocht. Op donderdag zijn er nog ruim voldoende kaarten voor het muziek- en Friese paardenspektakel beschikbaar.

Drie dagen driedubbel feest

De Hengstenkeuring 2023 vindt plaats van 12 en met 14 januari 2023 en zal na drie jaar heel fijn plaatsvinden met volle tribunes. Donderdagmorgen 12 januari staat de finale van de Friesian Talent Cup op het programma. ’s Middags is de tweede bezichtiging van de jonge hengsten, die een vervolg krijgt op vrijdagmiddag 13 januari wanneer de tweede groep jonge hengsten zich mag presenteren.
Vrijdag is de dag van de inspirerende clinics en in de ochtend zal de Horses2fly KFPS sportcompetitie tuigen plaatsvinden. Zowel op donderdag- als vrijdagavond is er alle ruimte voor de Friesian Proms met onder andere Waylon, Hans Klok en Samantha Steenwijk, en niet te vergeten de Friese paarden die als een mooie rode draad door de voorstellingen lopen. Zaterdag wordt het driedaagse feest afgesloten met de KFPS stamboekhengsten die gaan strijden voor het algeheel kampioenschap 2023!

Klik voor meer informatie op: www.kfps-presenteert.nl

Vorig artikelGastruiters opnieuw aanwezig bij het Centraal Onderzoek
Volgend artikelStamboekkeuring Boxtel: vier Sterren, eerste premie voor Jildouke (Uldrik 457)