HK-nieuws: het clinicprogramma voor vrijdag 12 januari

Op vrijdag 12 januari zijn er allerlei interessante, leuke en leerzame clinics te volgen op de Hengstenkeuring 2024. De workshops worden niet alleen in het Nederlands gegeven, maar ook in het Engels en het Duits. In de grote piste zijn de vier clinics in vijf talen te volgen: Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Frans.

Klik hier door naar www.kfps-presenteert.nl voor het volledige programma en bestel tickets.

Grote variatie aan onderwerpen

Het JongKFPS heeft een flink aantal boeiende onderwerpen bij elkaar verzameld voor de clinicdag. Van uitleg over de hengstenselectie tot aan trainen van jonge paarden. en veterinaire onderwerpen zoals de Rhesus factor bij merries en oogproblemen bij Friese paarden. In de grote piste komen Working Equitation, tuigen, longeren in de lange lijnen en (natuurlijk) het beoordelen van het Friese paard aan bod.

Documentaire Jasper 366

De documentaire van Jasper 366 beleeft op donderdag 11 januari zijn premiere op de Hengstenkeuring. Op vrijdag en zaterdag is de docu vrij te bekijken in de zalen New York 1 (Nederlands) en New York 2 (Engels). Ook deze tijden staan aangegeven op de flyer van de clinics. Al met al is er genoeg te doen op deze vrijdag in het WTC. Entree tickets zijn te verkrijgen via deze link.

 

 

Vorig artikelMinora Tialda D’Ambène en Manna fan Hylpen definitief Kroon
Volgend artikelHet KFPS wenst u fijne feestdagen!