Hoge korting en gratis boek ‘Het Friese paard’ tijdens salesdagen

Aanstaande vrijdag en zaterdag (14 & 15 augustus) gaan de KFPS merchandise artikelen met hoge korting over de toonbank. Vanaf 9 uur is de deur van het FCD open en staan de rekken met KFPS kleding, de prachtige paardendekens, mooie blauwe halsters, puzzels, caps.. noem het maar op voor u klaar.  Dit alles tegen hoge korting varierend van 25% tot wel 65%.  U kunt een kijkje nemen op de KFPS webshop voor de artikelen. De korting is alleen verkrijgbaar tijdens de salesdagen en is niet verkrijgbaar via de webshop. U kunt wel online bestellen door een mail te sturen naar annetwouda@kfps.nl ovv artikel, maat en verzendadres. Let wel dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn en de artikelen niet retour kunnen worden gestuurd.  Afhankelijk of de maat nog voorradig is zal het artikel na de salesdagen in week 34 worden verstuurd.

Prijslijst KFPS Salesdagen 14-15 augustus 2020

GRATIS BOEK HET FRIESE PAARD

Elke klant die iets koopt tijdens de salesdagen krijgt gratis het boek “Het Friese Paard”. Dit boek staat boordevol informatie over het Friese paard en is zowel verkrijgbaar in het Nederlands als Engels.

De gehele voorraad komt in de verkoop ivm een nieuwe kledinglijn die dit najaar binnenkomt. Let wel OP=OP, dus kom op tijd…….. de koffie staat voor u klaar!

KFPS Salesdagen
vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus
9-17 uur

Fries Congrescentrum Drachten
Oprijlaan 3
9205 BZ
Drachten

(let wel: houdt 1,5 mtr afstand, indien er teveel bezoekers aanwezig zijn vragen wij u even te wachten)

Vorig artikelLivestream veulenkeuring fokvereninging Het Friese paard Wolvega eo – 15 augustus
Volgend artikelKFPS TV-gids week 34 (17-23 augustus)