Indoor Friesland: podiumplek voor Danielle Heijkoop en Kai Galloper (Uldrik 457) in Lichte Tour

Danielle Heijkoop (NED) - Knillis V. fan de Miedwei Indoor Friesland 2022 © DigiShots

Ook de laatste dag van het dressuurweekend van Indoor Friesland, zondag 16 oktober, bleek succesvol voor Daniëlle Heijkoop en Kai Galloper (Uldrik 457). De combinatie uit Berkel en Rodenrijs scoorde 67,745% waarmee ze op een tweede plek eindigden in de rubriek CDI3* – Intermediaire I.

Friese paarden blijven scoren

Waren Danielle en Kai, stamboeknaam Knillis V. fan de Miedwei Ster Sport-Elite, vrijdag al succesvol in de Prix St. Georges, vandaag bewezen ze ook een niveau hoger zeer goed aan te kunnen. In dezelfde rubriek reden ook Peter Spahn en Mees 497 mee, zij behaalden een vierde plek dankzij een score van 66,25%. Hiermee kwam het driedaagse internationale concours ten einde met vele mooie (wedstrijd)resultaten voor Friese paarden.

Ide K.W. wint showrubriek Kür op muziek

Na alle dansende paarden tijdens de zaterdagavond GP Freestyle to Music werd dit zondagochtend nog even dunnetjes over gedaan door een achttal Friese parels. Combinaties vanuit het hele land streden met elkaar met een kür op muziek op eigen niveau. Hierbij kwamen Margriet Koopmans-Wiersma en haar eigen gefokte Ide K.W. (Maurits 437) als beste uit de bus met een score van 72,70% met een kür op Intermediare I niveau. Tweede werden Lisanne Veenje en Wirdmer fan ‘e Boppelannen Ster Sport Elite (Beart 411) die 71,60% kregen voor hun Grand Prix kür. Het erepodium was compleet met een derde plek voor Hennie Roffel en Modelmerrie Renske Carmen f.d. Visscherwei Sport Elite AAA (Tsjalke 397) die 71,375% scoorden met hun Intermediaire I kür.

Margriet Koopmans Wiersma (NED) – Ide K.W.
Indoor Friesland 2022
© DigiShots

Kindermiddag met Britt en Johnny(Jehannes 484)

De zondagmiddag van Indoor Friesland staat in het teken van de familiedag van Indoor Friesland met optredens van Paardenpraat TV Britt Dekker en haar Friese hengst Johnny, stamboeknaam Brend Abe fan Galinga State Ster A (Jehannes 484), en verschillende andere Friese paardenacts.

Klik hier voor de website van Indoor Friesland met het programma en startlijsten.

Vorig artikelIndoor Friesland : Elias 494 danst naar 72,19% in Grand Prix Freestyle
Volgend artikelVierjarige Ilse Bouwina C. (Nane 492) kampioen in Californië (met video Haike 482)