Jeugdige Doutzen van Plexat (Omer 493) Voorlopig Kroon

De locatiekeuringen op maandag 6 juli heeft voor de driejarige Doutzen van Plexat een eerste premie Ster opgeleverd en Voorlopig Kroon. De dochter van Omer 493 uit een Stermerrie van Onne 376 liet enorm veel jeugd zien, stapte royaal met een goed lichaamsgebruik en in haar gedragen draf viel haar sterk achterbeengebruik op. De merrie is gefokt door A. Meeuwissen uit Rilland en in eigendom van S. van der Bij uit De Tike.

Ster tweede premie Anne-Marrit fan Hickaerd

Op de trainingsstal van Harrie van Middelaar werden door Harrie Draaier en Piet Bergsma twee Sterren uitgereikt. Naast Doutzen kreeg ook Anne-Marrit fan Hickaerd een Ster, met een tweede premie. De vierjarige dochter van Reinder 452, komt uit een sportieve merrielijn van de familie Visser uit Burdaard. De moeder van Anne-Marrit is Marrit fan Hickaerd Kroon Sport AAA (Ulke 338), die zowel in dressuur als het tuigen haar sporen heeft verdiend.

Ook een Omerdochter Ster bij Trainingsstal Mellema

De derde Ster op deze maandag viel ten deel aan nog een Omer 493. Bij de trainingsstal van Louwrens Mellema werd de heel gemakkelijk dravende Florina F Ster met een tweede premie. De driejarige Florina (Omer 493 x Jerke 434) is in Duitse handen bij Frerich Frerichs uit Uplengen.

 

Vorig artikelNadeen Davis wint 2e beoorlingswedstrijd
Volgend artikelLivestream 2e voorrijdag Centraal Onderzoek 2020