JongKFPS Fokker van het Jaar: Denise Klap

De zesde titel voor JongKFPS Fokker van het Jaar is voor Denise Klap uit Heinkensand, Zeeland. ‘Hier ben ik heel trots op en het is heel leuk dat we zo in het zuiden meedoen met de Friese paarden’, aldus Denise die een dekking ter waarde van 1000 euro heeft gewonnen. Uit handen van de JongKFPS voorzitter Sietske Veenje en KFPS voorzitter Detlef Elling kreeg ze haar prijzen overhandigd.

Succesvol op de fokdag in Nisse

Afgelopen zomer wisten Denise met man Peter de Meulmeester op de fokdag in Nisse de hoofdprijs binnen te halen met Ysah PD vd Swarte Proenker Ster (Hessel 480 x Tsjalke 397) die fokdagkampioen werd. Bovendien werd Quinti PD vd Swarte Proenker (Tymen 503 x Beart 411) kampioen bij de merrieveulens en jeugdkampioen én reserve fokdag kampioen. ‘Opvallend, alweer een jonge fokker uit het zuiden’, aldus JongKFPS voorzitter Sietske Veenje. ‘We kregen veel inzendingen en de animo voor de Jonge Fokker van het Jaar was groot.’

De fokdagkampioenen Oosterland 2021 met in het midden de gelukkige fokkers/eigenaren: Peter en Denise Meulmeester. (Foto: Daniëlle Vink)
Vorig artikelLivestream Centrale Keuring dag 2 – 18 september 2021
Volgend artikelModelmerries Wealtsje (Teeuwis 389) en Elza Maaike (Norbert 444) door naar het kampioenschap