JongKFPS webinar over cornage

Eén van de meest besproken onderwerpen binnen het KFPS het afgelopen jaar gaat het JongKFPS in een webinar voor het voetlicht brengen: cornage. Op dinsdag 9 maart wordt deze webinar gepresenteerd door prof. dr. Marianne Sloet. Opgave hiervoor is nodig en kan tot 2 maart via www.jongkfps.nl

Vragen over cornage

Tijdens de interactieve webinar krijgen we een beter beeld van deze aandoening en worden veel gestelde vragen behandeld. Voorbeelden hiervan zijn: wat zijn oorzaken van cornage, wat zijn de gevolgen voor het paard en hoe ziet een behandeling er uit?
Prof. dr. Marianne Sloet is een geliefde spreker tijdens de clinicdagen van de KFPS Hengstenkeuring, die jaarlijks door JongKFPS in samenwerking met het KFPS worden georganiseerd. Met enorm veel kennis en ervaring neemt zij ons dit keer mee met een leerzame webinar over cornage.

Cornage-commissie KWPN

Mevrouw Sloet is in 1982 afgestudeerd als dierenarts en werkzaam als hoogleraar aan de Universiteit van Utrecht, faculteit Diergeneeskunde, afdeling Gezondheidszorg paard. In 1994 is prof. Sloet erkend als specialist Inwendige Ziekten van het Paard en in 2002 als Diplomate of the College of Equine Internal Medicine (ECEIM). Naast haar werk op de faculteit fungeert prof. Sloet onder andere sinds 2001 als veterinair adviseur voor de KNHS en sinds 2006 als voorzitter van de cornage-commissie voor het KWPN.

Aanmelden

Heb jij ook behoefte aan betrouwbare informatie over deze aandoening? Meld je dan aan voor deze interactieve Webinar via www.JongKFPS.nl!
Extra informatie:
– Dinsdag 9 maart, start 19.30 uur
– Door: prof. dr. Sloet
– JongKFPS-leden GRATIS, niet-leden €5,-
– Aanmelden: tot 2 maart

Vorig artikelEigenaar- en fokkerinfo op MIJN KFPS
Volgend artikelLivestream ABFP tussenbeoordeling test I – 24 februari