Judith Pietersen en Robyn O. regiokampioen Drenthe M2 (met video)

Judith Pietersen met Robyn O. tijdens de EK in Haskerhorne 2018 (Foto: Digishots)

Met 67,667% hebben Judith Pietersen en Robyn O. het indoor-regiokampioenschap M2 van het KNHS op zaterdag 9 februari in Hippisch Centrum Emmen op hun naam geschreven.

Super instelling
De palmares van Robyn O. (Alwin 469) breidt zich met deze overwinning bewonderenswaardig uit. De zesjarige Sterhengst behaalde in zijn IBOP enige maanden geleden al 87 punten. Bovendien hoort hij bij de selecte groep van 41 hengsten die is geselecteerd voor het Centraal Onderzoek later dit jaar. Afgelopen najaar wonnen ze nog het outdoor kampioenschap bij de L2-dressuur. ‘Nog maar zijn vierde proef in de M2’, geeft Judith Pietersen op haar facebook pagina aan. ‘En nu al kampioen. Wat een super instelling heeft hij.’

Op plaats 2 en 3 ook Friese paarden
Het bleef in de toplijst van de M2 niet bij één Fries paard. Ook de plaatsen twee en drie werden bezet door zwarte parels. Met Rien fan de Brinkhof (Wierd 409) werd Marrit Reusien tweede, gevolgd door Danielle Vermeij met Rinze fan Oostenburg (Tsjalle 454).

Judith en Marrit kregen met hun sterke optreden ook een ticket voor het NK indoor van het KNHS.

M1: Marell Hilberts op vierde plaats
In het sterk bezette deelnemersveld van de M1 wist Marell Hilberts met Sjiekeheer Oet (Alwin 469) op een vierde plaats te eindigen met 66,250%.

 

?Robyn? KNHS Regio Kampioen Drenthe in de M2 met 67,66%! Super trots op deze geweldenaar!!!Tijdens de Outdoor Kampioenschappen afgelopen zomer werd hij Kampioen in de L2, en nu Indoor nog maar zijn 4e proef in deze klasse, Kampioen met 2% voorsprong in de M2! ? Zo’n superrrrr instelling heeft hij!! #DeBoerPesse#Judi#Petrie#TeunSwaanen#Hestegaarden#Henswoude

Gepostet von Judith Pietersen Dressage am Samstag, 9. Februar 2019

Video: Judith Pietersen Dressage

Vorig artikelNadia den Hollander: ‘Stoere Uzes komt steeds meer in zijn kracht’
Volgend artikelMiriam Hollander Z2 kampioen KNHS indoorcompetitie regio Drenthe