Kaarten bestellen voor de HK en de Jubileumshow 2024: vragen en antwoorden!

Van 10 tot en met 13 januari 2024 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse Hengstenkeuring en de Jubileumshow in verband met het 145-jarige bestaan van het KFPS. Maandagmorgen 11 september start om 10.00 uur de voorverkoop -exclusief voor leden, JongKFPS leden, donateurs en friends van het KFPS- van de kaarten voor de Hengstenkeuring én de Jubileumshow 2024. Hierbij een aantal veel voorkomende vragen en antwoorden zodat u goed voorbereid bent.

Hoe kan ik kaarten bestellen?
Kaarten kunt u bestellen via MijnKFPS, dat alleen toegankelijk is voor leden van het KFPS. Op het ‘dashboard’ onder het kopje berichten/messages vindt u vanaf vrijdag 8 september het bericht met de kortingscode en de link voor het aankopen van de kaarten. Met de kortingscode kunt u als lid kaarten kopen met korting.

Ik werk niet met MijnKFPS, hoe krijg ik de informatie dan?
U krijgt de kortingscode ook toegestuurd op het mailadres dat bij het KFPS bekend is. Deze mail heeft als afzender TICKETPOINT, dat is de organisatie die voor het KFPS de ticketverkoop verzorgt. De mail heeft u op woensdag 6 september ontvangen én ontvangt u ook nog op zondag 10 september om u te helpen herinneren dat maandagmorgen 11 september om 10 uur de verkoop los gaat.

Tot wanneer kan ik kaarten bestellen?
U kunt net zolang kaarten bestellen totdat het uitverkocht is. Echter de kaartverkoop blijft exclusief voor KFPS leden tot maandagmorgen 18 september, dan start de vrije verkoop. De kortingscode blijft geldig tot en met woensdag 4 januari 2024.

Ik heb de mail niet gekregen, hoe kan dat?
Misschien is die mail in de map spam in uw emailprogramma terecht gekomen. U ontvangt de mail op het e-mailadres dat bij het KFPS bekend is en waarop u ook andere correspondentie van het KFPS ontvangt.

Mijn emailadres is niet bekend bij het KFPS, wat nu?
Als er bij het KFPS geen emailadres van u bekend is dan krijgt u de kortingscode per brief thuis gestuurd. Deze brief ontvangt u voor het weekend van 9 september.

Ik bel liever kan dat ook?
Zeker, dan belt u met de helpdesk van TICKETPOINT: Telefoonnummer 0900 – 9000 8000 (60ct p/m) tussen 09.00-17.30 uur. Houd uw kortingscode bij de hand.

Ik heb geen brief en geen email gekregen, wat nu?
Dan adviseren we u te bellen met de helpdesk van TICKETPOINT. Telefoonnummer 0900 – 9000 8000 (60ct p/m) tussen 09.00-17.30 uur.

Hoeveel kaarten kan ik met korting bestellen?
De korting is geldig voor maximaal 2 kaarten per dag van de Hengstenkeuring en maximaal 2 kaarten voor de Jubileumshow. U kunt dus in totaal maximaal 10 tickets met korting bestellen. (Drie dagen Hengstenkeuring x 2 en twee avonden Jubileumshow x 2). De korting is eenmalig geldig. De korting is niet geldig op VIP-tickets en de try-out Jubileumshow die op woensdag 10 januari plaatsvindt. Per bestelling kunt u maximaal 20 kaarten bestellen.

Hoeveel is de korting voor KFPS leden?
KFPS leden krijgen 25% korting. Voor Friesian Friends, JongKFPS leden en donateurs is de korting 10%. De korting geldt niet voor leden die na 1 juli lid zijn geworden. De korting is niet van toepassing bij de try-out van de Jubileumshow op woensdag 10 januari. De korting geldt ook niet voor de VIP.

Ik ben na 1 juli lid geworden. Krijg ik dan ook korting?
Nee, u krijgt dan geen korting, maar nieuwe leden die na 1 juli lid zijn geworden kunnen wel meedoen aan de voorverkoop, dan kunt u dus vanaf 11 september exclusief kaarten bestellen.

Ik wil met een hele groep naar de Hengstenkeuring en/of de Jubileumshow, hoe kan ik dat het best regelen?
Dan kunt u het beste bellen met TICKETPOINT. Telefoonnummer 0900 – 9000 8000 (60ct p/m) tussen 09.00-12.30 en 13.00-17.30 uur. Houd dan de kortingscodes van iedereen bij de hand.

Waar kan ik terecht met vragen?
Bel naar de helpdesk van TICKETPOINT. Telefoonnummer 0900 – 9000 801 (gratis) tussen 9.00 – 17.30 uur. Op de website www.kfps-presenteert.nl kunt u vanaf maandag 11 september ook een veelheid aan informatie vinden.

Waar kan ik kaarten bestellen als ik geen lid, JongKFPS lid, donateur of Friend ben van het KFPS?
U kunt dan vanaf maandag 18 september 10.00 uur kaarten bestellen via www.kfps-presenteert.nl. Op deze website vindt u ook alle bijbehorende informatie over het evenement.

Welke keuze heb ik voor de plaatsen?
Bijgaand ziet u de tekening met de verschillende opties die er zijn voor plaatsing, zodat u zich alvast goed kunt voorbereiden. Dit jaar hebben de tribunevakken voor het eerst de naam gekregen van een Preferente KFPS stamboekhengst.

 

 

Vorig artikelKeuren in Ontario-dag 1: Kroon voor Aletia Ymkje (Julius 486) *met video*
Volgend artikelCentraal Onderzoek: 18 hengsten ingecheckt in Exloo