Kaartjes voor de Hengstenkeuring en Friesian Proms: start verkoop niet 1, maar 4 november

De kaartverkoop voor de Hengstenkeuring en de Friesian Proms voor de leden van het KFPS gaat van start op donderdag 4 november 9.00 uur. Dat is een paar dagen later dan de maandag 1 november die in eerste instantie aangegeven was, maar dat heeft alles te maken met de persconferentie die vanuit de overheid op dinsdag 2 november gegeven gaat worden. We duimen en hopen dat de Hengstenkeuring en de Friesian Proms van 13 tot en met 15 januari 2022 nog steeds door zal kunnen gaan!

Op donderdag 4 november gaat de kaartverkoop exclusief voor de leden van het KFPS van start. Alle leden van het KFPS worden komende week hierover uitgebreid in een (email) nieuwsbrief geïnformeerd.

Bestelinformatie

Alle leden krijgen hun kortingscode via email of, bij afwezigheid van het emailadres, via de post inclusief de benodigde bestelinformatie toegestuurd. De informatie en de code is deze week ook te vinden op MIJN KFPS. Klik hiervoor naar Ledenservice → ledenkortingen.

Korting van 25%

Op die manier treedt ook de 25% ledenkorting voor leden in werking, en de 10% korting voor donateurs, Royal Friesian Friends en leden van JongKFPS. Voor maximaal 2 kaarten per dagdeel is deze korting geldig. Meer kaarten bestellen is mogelijk, echter zonder korting.
Leden van het KFPS krijgen tot en met woensdag 10 november een voorkeurspositie, pas op donderdag 11 november (ook weer om 9 uur) gaat de kaartverkoop openbaar

 

 

 

Vorig artikelSportcompetitie mennen: stralend debuut Yersie C (Hessel 480)
Volgend artikelSuccesvolle Subtop : Tizian scoort met 70,5%