Kaartverkoop Friesian Proms en Hengstenkeuring voor KFPS leden start op maandag 26 september

De kaartverkoop voor de Friesian Proms en de Hengstenkeuring 2023 start maandag 26 september om 09.00 uur speciaal voor leden, jeugdleden, Royal Friesian Friends en donateurs van het KFPS. Een week lang is de kaartverkoop exclusief open voor leden, jeugdleden, Royal Friesian Friends en Donateurs van het KFPS.

Kaarten van vorig jaar geldig in 2023

Voor iedereen die vorig jaar kaarten heeft gekocht, én ze niet heeft geretourneerd: deze zijn geldig voor 2023. Mensen die hun persoonlijke kortingscode nog niet hebben verzilverd, vinden deze code in een speciale e-mailnieuwsbrief van VanPlan en op de website van het KFPS (MijnKFPS → ledenservice → ledenkortingen). De korting is eenmalig en geldig voor maximaal 2 kaarten per dag van de Hengstenkeuring en maximaal 2 kaarten per dag van de Friesian Proms (korting geldt niet op VIP). Vanaf maandag 3 oktober (9.00 uur) gaat de kaartverkoop open voor het grote publiek.

Driedubbel genieten

Van 12 tot en met 14 januari 2023 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS. Na de afwezigheid van het publiek in afgelopen twee jaren wordt het deze keer driedubbel genieten! Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de HENGSTENKEURING en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden FRIESIAN PROMS.

Donderdag en vrijdagmiddag: tweede bezichtiging

Alle dagen staan weer in het teken van de Friese parels en ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma. Zo staan donderdagmiddag en vrijdagmiddag in het teken van de tweede bezichtiging van de daarvoor aangewezen hengsten. Het blijft natuurlijk zeer spannend, welke hengsten mogen doorstromen in het traject om stamboekhengst te worden?

Donderdagmorgen: Friesian Talent Cup, vrijdag: clinicdag

Donderdagochtend staat de finale van de Friesian Talent Cup en de Horses2fly KFPS Sportcompetitie op het programma en vrijdag overdag staan verschillende praktische en theoretische clinics over allerlei onderwerpen m.b.t. het (Friese) paard op het programma. Zaterdag komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen.

FRIESIAN PROMS met onder andere Waylon, Hans Klok, Samantha Steenwijk

Op donderdag 12 en vrijdag 13 januari 2023 staan de fantastische concert- en showavonden op de agenda. Met een keur aan topartiesten, special effects en bovenal prachtige acts met Friese paarden. De muziek wordt vertolkt door bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland en onder begeleiding van The Symphonic Music Connection. Speciale gasten dit jaar zijn Waylon, Hans Klok en Samantha Steenwijk en niet te vergeten The Dutch Tenors en Sweet Serenada. De combinatie van prachtige klassieke muziek en popmuziek, special effects, gastartiesten en ons Friese paard, wordt op deze manier in één en hetzelfde programma samengebracht.

Vorig artikelVeel animo voor deelname Friesian Talent Cup
Volgend artikelLivestream stamboekkeuring Harich – zaterdag 24 september