Kersttip: avondje uit naar de Friesian Proms

Faderpaard 2019 KFPS Hengstenkeuring 2019 © DigiShots

Voor wie de kerstboom al heeft staan, maar nog inspiratie nodig heeft voor een mooi kado om eronder te leggen: er zijn nog kaarten voor de Friesian Proms beschikbaar, ook losse stoelen op de VIP-tribune voor vrijdagavond.

FRIESIAN PROMS: muziek, show én Friese paarden

Na drie jaar gaat het dan eindelijk weer gebeuren: de FRIESIAN PROMS. Met een keur aan artiesten, waaronder Waylon, Samantha Steenwijk, Hans Klok, met als gastheer Sipke Jan Bousema en natuurlijk staat het programma bol van de Friese paarden! Op donderdag 12 januari en vrijdag 13 januari staan deze twee bijzondere concert- en showavonden op de agenda. Tickets zijn beschikbaar via www.kfps-presenteert.nl

VIP-avond met losse stoelen, ook op vrijdag

Op beide avonden zijn er ook nog entreekaarten beschikbaar voor de VIP-tribune, waarbij u aan tafel bediening krijgt met hapjes en drankjes. Dat geldt dus ook voor de vrijdagavond, waar – nieuw dit jaar – ook nog losse stoelen voor beschikbaar zijn. Klik hier voor de tickets voor de VIP op vrijdagavond. Het wordt gegarandeerd een bijzondere en onvergetelijke avond. Bestel uw tickets zo snel mogelijk, want vol = vol.

 

 

Vorig artikelMet de beoordelingscursus de praktijk in
Volgend artikelNa- & herkeuring eerste bezichtiging : negen hengsten een ronde verder