Doe mee aan de KFPS beoordelingswedstrijd deel V

Hoe zou u een rubriek met Friese paarden ‘op tal’ plaatsen? Nu er geen fokdagen zijn, starten we met een reeks online beoordelingswedstrijden. Na elke wedstrijd worden de paarden toegelicht door de jury en maken wij de top 10 van deelnemers bekend. Elke wedstrijd kent een winnaar en wordt bekendgemaakt op deze site. We tellen alle winnaars aan het einde van het seizoen bij elkaar op en maken dan de overall winnaar bekend. Uiteraard is er voor elke winnaar een leuke prijs van het KFPS.

Klik hier voor de winnaar Deel I
Klik hier voor de winnaar Deel II
Klik hier voor de winnaar Deel III
Klik hier voor de winnaar Deel IV

Beoordelingswedstrijd deel V

Hieronder worden vier veulens voorgesteld, allen hengstveulens. Netjes aan de hand, in stap en in draf.  Geef onderaan deze pagina aan in welke volgorde u ze zou plaatsen, vul het bericht verder in en druk op verzend. De sluitingstermijn van deze wedstrijd is 21 september. Dit is de laatste beoordelingswedstrijd, we zullen dan niet alleen de winnaar van de veulenbeoordeling bekend maken maar ook de overall winnaar.

De jury heeft de veulens ook geplaatst en zij gaan dit ook voorzien van uitleg. Degene die het dichtst bij de uitslag zit wint. Wanneer meerdere mensen dezelfde uitslag hebben wint degene met de beste toelichting.

Paard A

Video van veulen A / Foal A

Paard B

Video van veulen B / Foal B

Paard C

Video van veulen C / Foal C

Paard D

Video van veulen D / Foal D
Eerste plaats
Tweede plaats
Derde plaats
Vierde plaats

Meer nieuws van phryso