KFPS College Tours: uitwisselen van kennis en ervaring

Het KFPS organiseert in februari en maart 2021 de KFPS College Tour. Online bijeenkomsten waarbij het uitwisselen van kennis en ervaring centraal staat.

Aanpak fokkerij

De eerste KFPS College Tours gaan dieper in op de informatie en hulpmiddelen die er zijn voor de fokkerij. Daarbij komen vragen aan bod als: welke informatie is er beschikbaar van de hengsten? Wat zijn aandachtspunten bij mijn merrie in de fokkerij? Hoe zorg ik voor een zo ‘gezond’ mogelijke paring? Ter lering en inspiratie staat er ook een discussieavond met ervaren en succesvolle fokkers op het programma. Welke keuzes maken zij? En waarom?

Livestream in Nederlands, ondertiteling in Engels

De avonden zullen met een livestream via youtube en Phryso.com worden uitgezonden. Binnen twee dagen na de uitzending is er ook een versie terug te kijken met Engelse ondertiteling. Naast een presentatie van een (ervarings)deskundige is er vooral ook ruimte voor het stellen van vragen. Dat kan via Whatsapp via het KFPS nummer 0512-523888 (zet het nummer in je contacten en via Whatsapp kun je tijdens de presentatie de vraag stellen). Dit kan alleen in de live uitzending tussen 20 – 21 uur. Heb je na de live uitzending nog een vraag? dan kun je die mailen naar mail@kfps.nl

Houd deze website in de gaten. En noteer de avonden alvast in de agenda.

Vorig artikelAgenda KFPS College Tour
Volgend artikelKFPS College Tour – video serie met veel fokkerij informatie over het Friese paard