KFPS en Tweespan Ruitersport tekenen voor driejarige samenwerking

Van links naar rechts: KFPS-directeur Marijke Akkerman, Rianne de Jong-Struijs en Sybren Minkema van Tweespan Ruitersport.

Het KFPS en Tweespan Ruitersport werken al geruime tijd op diverse vlakken samen en hebben de samenwerking verlengd en uitgebreid voor de komende drie jaar. Zo zijn ze overeengekomen dat de exclusieve verkoop van de KFPS merchandise bij Tweespan in goede handen is en niet alleen in de winkel, maar ook online beschikbaar.

Tweespan, specialist Friese paarden

Tweespan Ruitersport en Fryso Zadels staan al jaren bekend als Friese paardenspecialist en de KFPS merchandise is dan ook een mooie aanvulling op het assortiment. Ook de samenwerking rondom de Hengstenkeuring en Centrale Keuring is met deze overeenkomst de komende jaren bezegeld.

Deskundige clinic op de HK

Afgelopen Hengstenkeuring heeft Sybren Minkema twee succesvolle longeerclinics gegeven: één voor beginnende paarden en één voor gevorderde paarden. Met deze nieuwe partnerschap staat ook voor 2023 een informatieve en deskundige clinic door het team van Tweespan en Fryso op het programma van de Hengstenkeuring

Op de foto KFPS directeur Marijke Akkerman met Sybren Minkema en (rechts) Rianne de Jong-Struijs van Tweespan Ruitersport

 

Vorig artikelLocatiekeuring Stal Sibma: Linde fan Stal Sibma (Markus 491) Ster eerste premie
Volgend artikelZeven Sterren bij Locatiekeuring Gaasterland