KFPS Hengstenkeuring ongekend populair

De openbare kaartverkoop voor de KFPS Hengstenkeuring en FRIESIAN PROMS start maandag 30 september voor het publiek. Alhoewel bijna alle kaarten voor de Hengstenkeuring op 11 januari afgelopen maand door de KFPS leden in de voorverkoop zijn gekocht, zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. De tickets voor de FRIESIAN PROMS op donderdagavond 9 en vrijdagavond 10 januari zijn nog volop te bestellen.

Al meer dan 10.000 kaarten voor de Hengstenkeuring verkocht

Het wordt weer een extra mooi Friese paardenfeest op 9, 10 en 11 januari 2020 in het WTC Expo te Leeuwarden.De vereniging Het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) heeft de kaartverkoop exclusief voor haar leden opengesteld vanaf afgelopen 2 tot 30 september. In deze maand hebben de KFPS-leden al meer dan 10.000 kaarten gekocht. Ook de kaarten voor de Friesian Proms, het spectaculaire muziekconcert met topartiesten uit binnen- en buitenland in combinatie met prachtige (Friese) paarden, vliegen de toonbank over. Dit jaar zijn er wederom twee voorstellingen op donderdagavond 9 en vrijdagavond 10 januari.

Jubileumeditie FRIESIAN PROMS met de wereldberoemde Lorenzo

De line-up van deze 5th Edition -een jubileumeditie- is deze keer extra speciaal. Paardenliefhebbers kunnen genieten van niemand minder dan LORENZO – the Flying Frenchman. Lorenzo neemt zwarte en witte paarden mee, en zal een spectaculaire show geven inclusief het bedwingen van hindernissen met meerdere paarden tegelijkertijd, terwijl hij twee daarvan staande berijdt. Ook voor Lorenzo gaat dit een speciaal optreden worden, want een show geven met live muziek door de 45 musici van The Symphonic Music Connection is ook voor hem nieuw.

DI-RECT leadzanger Marcel Veenendaal, The BlueBirds met Elske DeWall

De Friese paarden delen de piste met bekende artiesten zoals DI-RECT leadzanger
Marcel Veenendaal, The BlueBirds met de Friese zangeres Elske DeWall in hun midden en de Brassband Broadway Brass. Maar dit is nog niet alles….. en zullen de paarden & artiesten u op spectaculaire wijze gaan verrassen.

Gratis dagkaart bij aankoop ticket FRIESIAN PROMS

In verband met het vijfjarig jubileum van de FRIESIAN PROMS is de toegang overdag gratis bij aankoop van een ticket op die dag. Het strodorp is te bezoeken, vele stands met (paarden)spullen en er worden clinics gegeven rondom boeiende paardenthema’s.
Kijk voor meer informatie op www.kfps-presenteert.nl

Vorig artikelCH Workum mooie afsluiter tuigseizoen
Volgend artikelKFPS Hengstenkeuring voor zaterdag 11 januari 2020 uitverkocht