KFPS-leden opgelet: kaartverkoop Hengstenkeuring start maandag 2 september 9.00 uur

De kaartverkoop voor de HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS tussen 9 en 11 januari 2020 start maandagmorgen 2 september om 9.00 uur.

Exclusief voor KFPS-leden, inclusief vroegboekkorting

Speciaal voor de leden van het KFPS is er een vroegboekkorting van 25% en is de kaartverkoop exclusief geopend van 2 tot en met 30 september. Voor donateurs/Friesian Friends en leden van JongKFPS is de korting 10%. Maak gebruik van deze mogelijkheid om ervan verzekerd te zijn dat u kaarten heeft voor dit prachtige evenement.

Hoe bestel ik kaarten via internet?

U kunt via MIJN KFPS -> ledenservice -> ledenkorting uw kaarten bestellen of via de service mail die u van ons heeft gekregen. De kortingcode die u in MIJNKFPS kunt vinden is eenmalig en geldig voor maximaal 4 kaarten per dag van de Hengstenkeuring en maximaal 4 kaarten Friesian Proms. (Korting geldt niet op VIP). Leden kunnen korting krijgen voor 4 kaarten maar het is ook mogelijk extra kaarten bij te kopen tegen regulier tarief. Dit kan in dezelfde bestelling.

Kan ik kaarten op een andere manier bestellen?

Ja, dat kan. U kunt telefonisch kaarten bestellen vanaf maandag 2 september 9.00 uur via 0900-4001000 (€0,60 p/m) of vanuit het buitenland: +31 20 262 2141. Houd uw unieke kortingscode of lidnummer van het KFPS bij de hand.

Jubileumcadeau bij de FRIESIAN PROMS

Vanwege het 5-jarig jubileum van de FRIESIAN PROMS is er een jubileumcadeau. Bij aankoop van een ticket voor de FRIESIAN PROMS mag u diezelfde dag (overdag tijdens de Hengstenkeuring) GRATIS naar binnen.

Wat krijgt u te zien bij de FRIESIAN PROMS?

De FRIESIAN PROMS omvat twee bijzondere concert- en showavonden op 9 en 10 januari 2020 met een keur aan topartiesten, special effects en bovenal prachtige paardenacts. De muziek wordt vertolkt door bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland en onder begeleiding van The Symphonic Music Connection. Speciale gasten dit jaar zijn DI-RECT frontman Marcel Veenendaal, The BlueBirds, Bertrie Wierenga en the 12 Kingdom Tenors. Met spectaculaire paardenoptredens van Lorenzo the Flying Frenchman en natuurlijk een glansrol voor het prachtige Friese paard! De combinatie van prachtige klassieke muziek en popmuziek, special effects, gastartiesten en ons Friese paard wordt op deze manier in één en hetzelfde programma samengebracht.

Hoe ziet het programma bij de HENGSTENKEURING eruit?

Donderdag staat in het teken van de Tweede Bezichtiging van de daarvoor aangewezen hengsten. De hengsten worden dit jaar als pilot niet meer in de kooi vertoond maar aan de hand. Het blijft natuurlijk zeer spannend, welke hengsten mogen doorstromen in het traject om stamboekhengst te worden. Vrijdag staat de finale van de Friesian Talent Cup, Horses2fly KFPS Sportcompetitie en verschillende clinics over allerlei zeer interessante onderwerpen met betrekking tot het (Friese) paard op het programma. Zaterdag komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen.

Kijk voor meer informatie op www.kfps-presenteert.nl

Vorig artikelHippiade: Brons voor het Z-Friezenteam Groningen
Volgend artikelSubtop Ameland: Kyan, Fonger, Imke, Tseard, Wytse 462, Julius 486 en Friso