KFPS Marktplaats gratis voor leden

Wilt u uw Friese veulen, merrie, ruin of hengst verkopen of wilt u er juist eentje kopen? Neem dan eens een kijkje op de KFPS Marktplaats! Bied uw paard via deze mogelijkheid te koop aan en breng hem of haar onder de aandacht bij een breed publiek in binnen- en buitenland. Voor KFPS-leden is deze dienst gratis.

Informatie uit KFPS-database

KFPS Marktplaats is een onderdeel van de KFPS-website en ook via die site te raadplegen. De marktplaats is ontwikkeld om op een centrale plaats uw Friese paarden onder de aandacht te brengen. Door het grote aantal bezoekers van de KFPS-website worden de paarden die u te koop aanbiedt door een breed publiek bekeken. Uniek voor de KFPS Marktplaats is dat de informatie deels gevuld wordt vanuit de KFPS-database, zodat de informatie altijd correct en actueel is. Uiteraard kan dit aangevuld worden met eigen informatie.

Advertenties beheren in Mijn Marktplaats

In het menu ‘Mijn Marktplaats’ in MIJN KFPS kunt u de advertenties aanmaken, aanpassen, verlengen of verwijderen. Een nieuwe advertentie kan worden aangemaakt door te klikken op ‘Nieuwe advertentie’ in het menu aan de rechterkant van de pagina. Het aan te bieden paard kan worden geselecteerd, de prijsklasse ingevuld, de gebruiksdiscipline aangegeven en onder toelichting kunt u extra informatie invullen. Daarnaast kunt u foto’s uploaden en eventueel een youtube-link toevoegen.

Kosten topadvertentie

Het plaatsen van een reguliere advertentie op KFPS Marktplaats is gratis voor leden van het KFPS. Voor een zogenaamde ‘Topadvertentie’ bedragen de kosten € 25,-. Deze topadvertentie blijft altijd op het openingsscherm van KFPS Marktplaats zichtbaar. De betaling van deze advertentie kan alleen via internet plaatsvinden.

Fries paard kopen?

Heeft u juist interesse in het kopen van een Fries paard? Ook dan kunt u terecht op de KFPS Marktplaats! U kunt via de zoekvelden selecteren op basis van geslacht, leeftijd, predicaat, gebruiksdiscipline, prijs, stokmaat, land en regio en vadernaam. Heeft een paard uw interesse gewekt, aan de rechterkant van elke advertentie kunt u de contactgegevens van de verkopende partij raadplegen.

Vorig artikelPatricia Mannaerts: Otto en Jelle voorbereiden op de toekomst
Volgend artikelSK Sint Nicolaasga: Drie Veulenboekmerries Ster met eerste premie