Lisanne en Wirdmer tweede in Grand Prix

Lisanne Veenje met Friesen Exclusiv Wirdmer tijdens de subtopwedstrijd op zondag 21 april in Noord-Sleen (Foto: Maarten Sluiter)

Lisanne Veenje en Friesen Exklusiv Wirdmer (Beart 411) haalden op eerste paasdag, zondag 21 april, de tweede plaats in de Grand Prix tijdens de subtop wedstrijd in Noord-Sleen. Ze noteerden een score van 61,196%.

Proef flitsender maken

Op een haar na haalde de combinatie de overwinning, op slechts 0,05% afstand van de winnaar werden ze tweede. Terwijl Lisanne en Wirdmer (stamboeknaam Wirdmer fan ‘e Boppelannen) van één jurylid heel duidelijk de koppositie kregen toebedeeld. Een ‘oefenrondje’, noemt Lisanne de wedstrijd. ‘We willen de proef wat flitsender maken. Foutloos lukt, maar we willen nu meer.’ In het eerste stuk van de proef ging het  ‘super’ met heel veel 7’s als resultaat. ‘In het tweede gedeelte hadden we onnodige fouten, maar ik ben echt blij dat het eerste stuk al zoveel beter ging’, aldus Lisanne die hard blijft trainen om de hele proef een top prestatie neer te zetten. ‘Wirdmer wordt ontzettend stoer en we gaan vooruit. We blijven streven naar perfectie.’

Vorig artikelElias 494 gaat internationaal
Volgend artikelSubtop: Gijsbert JD op weg naar Elite, Robyn O. Sport en Limited eerste