Livestream KFPS College Tour I&R regelgeving – 4 maart

Vanavond (donderdag 4 maart) om 20.00 uur is er weer een KFPS College Tour, dit keer gaat het over de nieuwe I&R regelgeving. Wat betekent dit voor de leden van het KFPS.

Wat gaat de nieuwe I&R regelgeving voor paarden betekenen voor leden van het KFPS?

Vanaf 21 april gaat er het nodige veranderen op het gebied van identificatie en registratie (I&R). Alle locaties waar paarden gehouden worden, moeten geregistreerd worden met een bedrijfsnummer en alle aanwezige paarden moeten in een centrale database geregistreerd worden. In dit college wordt ingegaan op de wijzigingen in de regelgeving en hoe leden van het KFPS hier mee om kunnen gaan.

Livestream NL

Dit college is toegespitst op de registratie in Nederland en wordt alleen gegeven in de Nederlands taal.  Het college start om 20.00 uur. Mocht u niet live kunnen kijken, dan kunt u het later altijd nog terugkijken.

Vragen?

Heeft u tijdens de live uitzending vragen? Stel ze via Whatsapp op nummer 0512- 523888 (alleen tijdens de live uitzending van 20-21 uur).

Klik hier voor het volledige KFPS collegetour programma 

Komt uw onderwerp niet aan bod of heeft u nog suggesties voor interessante online webinars, laat het ons dan weten door een belletje naar het KFPS kantoor (0512-523888) of stuur een mail naar mail@kfps.nl

Vorig artikelABFP-nieuws: allrounder Graaf, een 9 voor Drys en Ster voor Donna
Volgend artikelVerwantschapspercentages driejarige merries via MijnKFPS