Livestream KFPS College Tour: Veel voorkomende veulenziektes- 11 maart

Vanavond (donderdag 11 maart) om 20.00 uur is er weer een KFPS College Tour, dit keer gaat het over veel voorkomende veulenziektes.

Waar moet je op letten bij het pasgeboren veulen

Berit Boshuizen, ECEIM specialist in opleiding, werkzaam als paardendierenarts bij Dierenkliniek Wolvega zal u vanavond meer vertellen over veulenziektes. Berit is in 2012  afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als paardendierenarts en gespecialiseerd in veulengeneeskunde en inwendige ziektes van het paard.

U kunt vanaf 19:45 uur inloggen via onderstaande link:

Livestream en vragen

Dit college wordt gehouden in het Nederland maar zal zsm ook op de Engelse site staan vermeld. Vanavond starten we om 20 uur maar mocht u niet live kunnen kijken, dan kunt u het later altijd nog terugkijken. Heeft u tijdens de live uitzending vragen? Stel ze via Whatsapp op nummer 0512- 523888 (alleen tijdens de live uitzending van 20-21 uur).

Klik hier voor het volledige KFPS collegetour programma 

Komt uw onderwerp niet aan bod of heeft u nog suggesties voor interessante online webinars voor het volgende winterseizoen, laat het ons dan weten door een belletje naar het KFPS kantoor (0512-523888) of stuur een mail naar mail@kfps.nl

Vorig artikelEen gezond veulen, maar dan mag hij niet drinken bij de merrie….
Volgend artikelGezond veulen start met goede biest, strenge hygiëne en veel controle