Livestream locatiekeuring Dekstation Gaasterland & Henswoude – 28 juni

Maandagmorgen – 28 juni – kunt u weer meekijken met de locatiekeuringen bij Dekstation Gaasterland & Handel- en exportstal Henswoude.

Dekstation Gaasterland

We beginnen deze ochtend om 10 uur met de locatiekeuring  bij dekstation Gaasterland bij de familie Eppinga in Oudemirdum. Er staan 15 paarden in de catalogus, 3 merries in de rubriek vier jaar e.o. merries voor opname en eventueel sterverklaring,  8 driejarige merries voor opaname en evt. sterverklaring, 3 vier jaar en oudere stamboekmerries voor sterverklaring en 1 veulenboekhengsten voor evt. sterverklaring.

U kunt hier de catalogus downloaden van Dekstation Gaasterland

Handel- en exportstal Henswoude

We verwachten rond 13:30 uur verder te gaan met het keuren van 18 paarden bij de familie Bouma in Aldeboarn. 5 merries in de rubriek vier jaar e.o. merries voor opname en eventueel sterverklaring,  10 driejarige merries voor opaname en evt. sterverklaring en 3 vier jaar en oudere stamboekmerries voor sterverklaring.

U kunt hier de catalogus downloaden van Henswoude

De paarden worden gekeurd door het jurykoppel Piet Bergsma, Sabien Zwaga en Esther Reen. De livestream volgt in dit bericht bij aanvang van de keuring. Veel kijkplezier!

 

 

Vorig artikelHorses2Fly Mencompetitie | Renate Roling wint klasse M: ‘Rustig’ staat niet in Oukjes woordenboek’
Volgend artikelSubtop | Kai Galloper, Limited Edition en TalenTino JC doen van zich spreken