Livestream Stal Sibma & Stal Lueks – 30 juni

Update: we beginnen iets later, rond 10 uur

Woensdag – 30 juni – zijn voor dit seizoen de laatste locatiekeuringen gepland. U kunt deze dag weer meekijken met twee keuringen, we beginnen bij Stal Sibma en in de middag vervolgen we de keuringsdag bij Stal Lueks.

Stal Sibma – Rottum

We beginnen (een uur eerder als gebruikelijk) om 9 uur met het keuren van 21 paarden, 1 merries in de rubriek vier jaar e.o. merries voor opname en eventueel sterverklaring,  15 driejarige merries voor opname en evt. sterverklaring, 3 vier jaar en oudere stamboekmerries voor sterverklaring en 2 veulenboekhengsten voor evt. sterverklaring.

U kunt hier de catalogus downloaden van Stal Sibma

Stal Lueks – Diever

Rond de klok van 14:30 uur verwachten we de livestream te vervolgen met de keuring bij Stal Lueks. Er staan 13 paarden in de catalogus,  3 merries in de rubriek vier jaar e.o. merries voor opname en eventueel sterverklaring, 5 driejarige merries voor opname en evt. sterverklaring, 3 vier jaar en oudere stamboekmerries voor sterverklaring en 2 veulenboekhengsten voor evt. sterverklaring.

U kunt hier de catalogus downloaden van Stal Lueks

De paarden worden gekeurd door het jurykoppel Corrie Terpstra, Piet Bergsma en Popke van der Meulen.  De livestream volgt in dit bericht bij aanvang van de keuring. Veel kijkplezier!

Na de locatiekeuringen vervolgen we het keuringsseizoen met de fokdagen gevolgd door de Centrale Keuring en veulen- en stamboekkeuringen in zowel binnen- als buitenland.

Vorig artikelImke (Julius 486) heeft ‘wauw’ factor en krijgt een eerste premie bij Stal Chardon
Volgend artikelLaatste locatiekeuring levert vijf Sterren op