Locatiekeuringen live te volgen op Facebook en Phryso.com

Zaterdag 2 mei vindt de eerste KFPS Locatiekeuring plaats. Deze is live te volgen via Phryso.com. Op onderstaande link en via de homepage van deze website kunt u direct doorklikken naar de beelden. De aftrap is om 10 uur bij Stal Albert Lueks. Rond 14.15 uur is Stal Fan de Kadyk aan de beurt.

10 uur Stal Albert Lueks

Gepostet von KFPS Royal Friesian am Samstag, 2. Mai 2020

 

Rond 14.15 uur start de keuring bij Stal fan de Kadyk

Ook bij Stal fan de Kadyk kunt u live meegenieten via de live stream op Facebook. Zodra de keuring van start gaat zullen wij dit met u delen.

De keuringsbeelden worden op een later tijdstip op KFPS.tv geplaatst zodat u ze ten allen tijde nog eens rustig kunt bekijken.

Naast beeld ook geluid

In verband met de coronamaatregelen mogen -naast de voorbrengers- slechts drie mensen aanwezig zijn op de locatiekeuringen: twee juryleden en een cameraman. Dankzij een livestream kan iedereen toch meekijken. De juryleden hebben een microfoon zodat er ook een toelichting bij de paarden gegeven wordt.
Ook is er een digitale catalogus beschikbaar waarin de informatie van alle paarden is opgenomen. Klik hier om de catalogus te downloaden. De uitslag wordt op Phryso.com gedeeld en via deze website komt ook de hele video-opname beschikbaar zodat u op een later moment de keuring nog terug kunt kijken.

Ook 6, 7 en 8 mei locatiekeuringen

Op woensdag 6, donderdag 7 en woensdag 8 mei zullen ook locatiekeuringen gehouden worden. Klik hier voor de verschillende locaties en de tijdsplanning. Ook deze keuringen zijn live via Phryso.com te volgen. Gezellig is anders, maar dankzij de locatiekeuringen en de livestream houden de fokkers, de trainingsstallen en het KFPS de fokkerij toch gaande.

 

 

 

Vorig artikelBlog-Ester: observeren, kijken én genieten (met video)
Volgend artikelPrimeur Locatiekeuringen 2020 levert vier Stermerries op