Loctiekeuring Hestegaarden: Djitske van de Demro Stables Ster eerste premie

Djitske van de Demro Stables (Alwin 469) Foto: Ingrid Truijens

Zaterdag 27 juni werd bij de locatiekeuring bij Hengstenhouderij Hestegaarden één Ster  eerste premie uitgereikt aan Djitske van de Demro Stables (Alwin 469 x Tsjalle 454). De driejarige merrie is gefokt en in eigendom van de familie van Nuys van de Demro Stables. Djitske is via haar Stermoeder een kleindochter van de maximaal onderscheiden Tjitske van de Hamelspoel Model Sport Pref Prestatie AAA (Teunis 332), uit stam 50.

Uitzending op zondagmorgen 28 juni om 10.00 uur

Deze locatiekeuring kon vanwege een technische storing niet live uitgezonden worden, maar is zondagmorgen 28 juni om 10.00 uur te bekijken via Facebook en op deze site.

Totaal 5 Sterren

In totaal deelden juryleden Harrie Draaijer en Wil Thijssen 5 Sterren uit. Naast Djitske kregen twee 3-jarige merries een Ster tweede premie: Fenna v.d. Hoogstraat (Wimer 461 x Sake 449) en Dirkje van Stal Hogewald (Sipke 450 x Jasper 366). Ook Ster met een tweede premie werd de 11-jarige stamboekmerrie Faïlja van de Hanenberghoeve (Beart 411 x Gerlof 294). Faïlja is in eigendom van Jacqueline Korsloot uit Zevenhoven en gefokt door Stoeterij De Hanenberghoeve uit Haaksbergen.
Naast de merries kreeg de vijfjarige hengst Wubbo AA (Bartele 472 x Pier 448) van A.C. van Oppen uit Wijnandsrade Ster

Klik hier door voor de complete uitslag

Vorig artikelGeen livestream locatiekeuring Stal Hestegaarden, 27 juni
Volgend artikelBeelden van de locatiekeuring Hestegaarden 27 juni