Mellanie Welles en William fan Stal Sibma derde bij Subli Cup selectiewedstrijd

Met een prachtige score van 78,2% heeft Mellanie Welles met William fan Stal Sibma (Tsjalke 397 x Jisse 433) een derde plaats bemachtigd tijdens de selectiewedstrijd voor de Subli Cup in Assen op zaterdag 19 september. ‘Een persoonlijk record’, reageert Mellanie die met William fan Steendans, zoals de stamboeknaam van William luidt, een M1 proef reed.

Open voor alle rassen

De Subli Cup is de competitie voor jonge dressuurpaarden en wordt verreden in de klassen vier- en vijfjarigen. De competitie staat open voor alle rassen. Tijdens een selectiewedstrijd begin september in Tolbert haalden Mellanie en William ook al 66,4%. Tijdens die wedstrijd wisten Sietske Brouwer en Weri fan Pier’s-hiem (Wytse 462) 67,8% te scoren (en een 15e plaats) bij de vijfjarigen.
De wedstrijd in Assen was de derde selectiewedstrijd. Er volgen nog vier wedstrijden. De twee hoogste resultaten uit de selecties tellen meer voor de plaatsing in de halve finale, waarvoor de beste vijftien combinaties uitgenodigd worden. De halve finale zal in december verreden worden.

Vorig artikelFien D. van Rijnwoude Ster (Meinte 490) wint dagtitel in Polen
Volgend artikelHengst Kuda Q. Ster (Jasper 366) terechte kampioen in Frankrijk