Mencompetitie start met dubbele winst in alle klassen

Hidde Kooistra met Frieda vd Headammen en Tobias Ferwerda met Elske t.W.

De Horses2fly KFPS sportcompetitie mennen leverde voor een viertal menners dubbele winst op. In elke klasse wisten de koplopers het hoogste aantal punten te pakken in beide proeven.

Met de start van de indoor competitie kwamen een aantal menners ook met hun nieuwe troeven aan de start. Karin Hoekstra wist met Anneke van de Neel Ster (Bente 412 x Beart 411) twee maal de B te winnen. In de L haalde Liesbeth van de Wal met Aat van de Wolwarren Ster AA (Haike 482 x Leffert 306) dubbele winst. Thobias Ferwerda schoof met Elske t.W. (Markus 491) een klasse op en start ook in de M al meteen sterk, ze haalden twee keer de meeste punten.
Baukje van de Weide deed dat in de klasse Z met Ylse fan Weideshiem (Rindert 406) waarbij Erwin Pruim met Ouck fan Hickaerd (Maurits 437) de tweede plek eindigde en in de tweede proef was die plaatsing van Janet van der Ark met Romke P.J. (Folkert 353).

Nog vijf wedstrijden tot de finale

De outdoor mencompetitie is nog maar amper afgesloten of de indoor mencompetitie is met deze eerste wedstrijd alweer van start gegaan. Na Assen zal in Oenkerk op zaterdag 1 oktober de volgende wedstrijd plaatsvinden. Er volgen nog vijf wedstrijden tot de finale die tussen 17 en 19 februari in Sonnega gaat plaatsvinden.

Vorig artikelYme 507 ingeslapen
Volgend artikelBrons voor Doekele (Meinse 439) in Spanje