Met mooie subtopscores in voorbereiding op het NK-dressuur

Lisanne Veenje met Friesen Exclusiv Wirdmer (Beart 411) op zondag 19 mei in Noord Sleen

Met mooie subtopscores in voorbereiding op het NK-dressuur

Het weekend van 18 en 19 mei werd door een aantal amazones met Friese paarden goed benut ter voorbereiding op de speciale rubriek voor Friese paarden op het NK-dressuur op donderdag 23 mei in Ermelo.

Tweede plaats voor Jeanet en Gijsbert

In Emmeloord wisten Jeanet Dam en Gijsbert JD (Tsjalke 397) een tweede prijs in de wacht te slepen in de Lichte Tour, met 63,676%. ‘Niet foutloos, maar de puzzelstukjes beginnen steeds meer op z’n plek te vallen’, aldus Jeanet. ‘Mooie oefening voor de wedstrijd tijdens het NK.’

Lisanne met Wirdmer en Zen

Lisanne Veenje was op zondag 19 mei in Noord-Sleen en haalde in de Grand Prix met Friesen Exclusiv Wirdmer (Beart 411) een machtige score van 63,587%, én een fraaie tweede plaats. ‘Zelfs al een paar 8-en op het protocol’, aldus Lisanne die flink doortraint met het huiswerk dat ze mee heeft gekregen. Haar tweede troef: Friesen Exclusive Zen (Dries 421) noteerde exact 60% en dat is weer een winstpunt. ‘Teamwork makes dream work’, aldus Lisanne die met haar beide Friesen Exclusiv paarden in Ermelo te bewonderen zal zijn.

Vorig artikelEsther en Hidde eerste in ZZ-Zwaar
Volgend artikelSportpsycholoog Mark Schuls: ‘rij voor een goed resultaat, niet voor winstpunten’