Mutaties juryleden

Gorrit Kuipers heeft na ruim vijftig jaren te hebben gejureerd aangegeven te willen stoppen als jurylid van het KFPS. Tevens hebben enkele juryleden binnen de verrichtingsjury te kennen gegeven het stokje te willen overdragen. Reitze Faber, Gerard Vermunt en Swaen Brink stoppen per 1 januari 2021. Het KFPS bedankt ze voor hun inzet en zodra de corona-maatregelen dit toelaten zal er een gepast afscheid worden georganiseerd.

In verband met bovenstaande mutaties is gezocht naar nieuwe juryleden voor de verrichtingsjury. Deze willen we graag even aan u voorstellen.

Voordracht van mevrouw Corrie Rave voor de verrichtingsjury

Het KFPS-bestuur draagt voor een zetel in de verrichtingsjury voor mevrouw Corrie Rave, 53 jaar, woonachtig in Alteveer. Corrie heeft meerdere paarden op lichte tour niveau gereden en is in het dagelijks leven actief als instructrice en KNHS jurylid t/m lichte tour dressuur, mennen dressuur en afdelingsdressuur.

Corrie Rave

Voordracht van mevrouw Christa Larmoyeur voor de verrichtingsjury

Het KFPS bestuur draagt voor een zetel in de verrichtingsjury voor mevrouw Christa Larmoyeur, 58 jaar, woonachtig in Winschoten. Christa heeft een eigen dressuurstal en is actief in de dressuursport t/m Grand Prix niveau. Tevens is zij instructrice en KNHS jurylid t/m Intermediair I. Christa was initiator van de Friezentrein waaraan zij zelf deelnam met onder andere Tsjabring 429.

Voordracht van mevrouw Kristel van Duren-Bodewes voor de verrichtingsjury

Het KFPS bestuur draagt voor een zetel in de verrichtingsjury voor mevrouw Kristel van Duren-Bodewes, 50 jaar, woonachtig in Heerde. Kristel is actief in de dressuursport. Tevens is zij instructrice en KNHS jurylid t/m lichte tour. Kristel heeft de hengst Hedser 465 in de Grand Prix gereden.

In de aankomende ledenraadsvergadering zullen deze voordrachten op de agenda staan.

Vorig artikelOproep: drachtige merries die als gevolg van Covid-19 geen proeven kunnen rijden voor Sportpredicaat
Volgend artikelWinnaar beoordelingswedstrijd Marrit de Vries zat met pen en papier bij het beeldscherm