Nog enkele standruimtes beschikbaar voor de Hengstenkeuring 2023

Catering KFPS Hengstenkeuring 2019 © DigiShots

Van 12 tot en met 14 januari presenteert het KFPS de jaarlijkse Hengstenkeuring en FRIESIAN PROMS in het WTC Expo in Leeuwarden. Na de afwezigheid van het publiek in de afgelopen twee jaren wordt het deze keer driedubbel genieten!

De Hengstenkeuring kent al jaren een gezellig strodorp waarin vele bedrijven uit zowel hippische of gerelateerde branches zich promoten. Tijdens drie volle dagen kunt u uw bedrijf onder de aandacht brengen bij een breed publiek, de bezoekers van de Hengstenkeuring en FRIESIAN PROMS.

Meer dan 25.000 liefhebbers en 100.000 unieke bezoekers

Het evenement brengt de beste Friese paarden en meer dan 25.000 liefhebbers afkomstig uit alle werelddelen samen in Leeuwarden. Daarnaast is het evenement live te volgen op internet, TV en social media waardoor het bereik ver boven de 100.000 unieke bezoekers ligt.

Naast de keuring en diverse clinics kent het evenement een muzikale gala-avond waarin het Friese paard in een theatrale setting wordt neergezet in een spectaculaire show. Een groter paardenspektakel is er in Friesland niet!

Er zijn nog enkele standruimtes beschikbaar in het gezellige strodorp. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.kfps-presenteert.nl en/of neem gerust contact op via jeanetdam@kfps.nl.

Vorig artikelJelmer Ketelaar: ‘Cerda heeft een wedstrijdmentaliteit’
Volgend artikelNa- en herkeuring vrijdag 9 december met 35 hengsten