Ook acht hengsten aangewezen voor finale Friesian Talent Cup 2022/2023

Het middagprogramma van de Friesian Talent Cup selectiedag op zaterdag 17 december in Balkbrug heeft ook acht hengsten opgeleverd voor de finale in Leeuwarden. Hiermee zijn alle finalisten bekend die zullen strijden op donderdag 12 januari in het WTC.

Alfabetische volgorde

Ook de lijst bij de hengsten toont de acht combinaties die door zijn naar de laatste ronde zonder punten of plaatsing. Iedereen heeft vandaag in tweetallen een kleine 20 minuten les gehad van Bart Bax, Hergen van Hall en Yorick Smits en daaruit zijn de beste acht hengsten gekozen. De combinaties zijn op alfabetische volgorde weergegeven dus hier valt nog niks uit af te lezen, iedereen maakt weer evenveel kans in Leeuwarden!

Drie keer Ulbrân 502

Bij de hengsten bleek Ulbrân 502 hofleverancier voor de finale, drie nakomelingen zijn door naar Leeuwarden. Twee hiervan komen van Stal de Mersken uit Siegerswoude die daarmee kunnen terugkijken op een succesvolle dag. Ook Tjebbe 500 deed goede zaken met twee zonen voor het WTC. De andere finalisten zijn nazaten van Alwin 469, Nane 492 en Eise 489.

 

Vorig artikelEerste acht finalisten Friesian Talent Cup bekend
Volgend artikelGemiddeld ruim € 13.700 op Kerstveiling